Civis vetőmag
− Jó termés −

Rólunk

A Civis-Seed Kft. 1991 decemberében alakult. Fő tevékenysége alapításakor vetőmagvak termeltetése és kereskedelme volt. Cégünk 17 növényfaj (borsó, bab, kukorica, napraforgó, búza és zöldségnövények, ipari madáreleség) több száz fajtájának termeltetését végezte több megyében, közel 2000 ha-on. A dolgozók és a vezetők már a cég indulásakor évtizedes vetőmagos szakmai gyakorlattal rendelkeztek.

1998-tól szakosodtunk kizárólag borsó vetőmag előállítására és nagykereskedelmére. A borsó fajták számát tekintve piacvezető cég vagyunk nemcsak Magyarországon, hanem Európában is. A cégünk által termelt 30-40 fajta borsó vetőmagot az alábbiak szerint értékesítjük:

  • kerti borsóként a kiskereskedelem számára,
  • zöldborsóként a hűtő- és konzervipar részére,
  • takarmányborsóként takarmány és madáreleség céljára.

Fajtaválasztékunk a világ legjobb termőképességű amerikai, angol, német, holland és magyar fajtáiból tevődik össze.

Magyarország számos nagy- és kistétel forgalmazó cégének szállítunk kiszerelésre termékünkből, a termés közel felét pedig külföldön értékesítjük. Exportálunk a világ 15 országába: Marokkóba, Jordániába, Izraelbe, Tunéziába, Algériába, Szerbiába, valamint olyan egzotikus országokba is, mint Új-Zéland és Pakisztán, az Európai Unión belül pedig Olaszország, Hollandia, Cseh Köztársaság, Anglia, Franciaország, Németország, Románia tartozik célországaink közé.